8/24/2012

Gamlå er blitt feira-

og har hatt ein alldeles superfin dag!   Koseleg lunsj med Jane og vetlå! Gåve og kakedryss.  Middag med Monica & Co-  samt kake igjen då !  Fleire hyggelege telefonar, sms og meldingar på facebook og Norge 123.   Utruleg til eit ukurant tall å være- å få så mykje oppmerksomhet. STOOOR TAKK!                Foreldrene mine kjem ein tur på sundag- og eine son tar turen heim.  (Han mest for å pakka til leiligheten, han flytte inn i snart)     
         Har fått så fine og aktuelle gåver til meg med strikking som hobby.      Fryd å sjå i desse to bøkene med gamle mønstre i ny drakt og sokkeboka.   Jan, kom heim med nyaste Simply Knitting- og der var det eit par sokkar som falt rett inn på pinnane.    Nesten litt strikke/hekleabstinens, då dei siste dagane har gått med til husvask og kakebakst.  

Så må eg fortelle om vellvillige damer som ordner opp for meg.  Sandra, har fått tak i Rauma sitt helårsgarn til meg, i Bergen.      Ei dame på facebook, som fanget opp at eg mangla bambusgarn til barnekjolen eg hekla.   Nå er to nøster på veg, frå Melhus--- og tenk i heilt same fargeparti!!!   

Frå badesko til espadrillos

Søk på "flip flops", skreiv Zirkona til meg!!   Eg hadde sett ein stad at da gjekk ann å nytta sålar frå badesko til hekling og s...