11/15/2012

6,7,8 og mislykka 9

er vottane på bloggen i dag.   Eg vart fornøgd med dame og herrevottane i Hoelfelt Lund's spelsau-garn.  Også Navia sitt lilla med katt eller rev, alt ettersom.  Men, då traktorvottane i Blåfjellgarnet, måtte tovast ein gong til, så vart dei altfor små.  Trur nesten ikkje dei passe til yngste barnebarn på snart 2 år.  Det garnet var egentlig godt og drøyt - samt på billigsalg i vår.  Så ikkje noko å grina over- berre til å strikka fleire og prøva meg fram.      1000 takk til koselege innlegg frå trufaste vener!

 

4 kommentarer:

 1. Flotte vottar. Mange som er heldige og kan halda fingrane varme no når kulden kjem snikande og du deler av din omtanke og strikkeglede.

  SvarSlett
 2. Nåke sjans for at du vil selga meg dei flotte vottane med sau på? Dei var til å bli i godt humør av!!!
  Og sjølv om traktorvottane vart mindre enn du hadde tenkt, så passar dei garantert til ei lita barnehand. Ein odelsgut ein eller annan stad:)

  SvarSlett
 3. Flotte votter du har strikket!
  Håper du finner en passende barnehånd til traktorvottene!

  SvarSlett
 4. Flotte, varme votter, Linda.
  Toving er noe rare greier. Ikke alltid like lett å beregne. Og uhell har vi vel alle hatt, men da er det alltid ei hand som er mindre.

  SvarSlett

Pullover frå "Alt om Håndarbeid"

I dag har eg fri og kunne då sysla med litt montering av denna genseren.  AOH 10/2017 Tok ikkje monge dagane å strikka genseren på pinne...