6/12/2013

Bytur

Måtte berre ta meg ein tur til Bergen.  Sjølv om det ikkje var planlagt akkurat nå i desse dagar! Men, små babyar har det med å kome nett når det passar seg.  Litle lykkeliten, kom til ved hjelp av keisarsnitt.  Han er vårt 4.barnebarn.  Men, like stor gleda over han som nr 1,2 eller 3 i rekka.   Morfaren, har pendlejobb - så han kunne ikkje kome frå så lett.  Onkel Jøran, blei med på visitt, istaden.  

Liten husmortripp med handling av garn på jernbanene - var eit stort pluss.   Sola skein desse to dagane, og det blei ein flott tur for mormor i byen!!   Traska i butikkar, kikka på torget og oppdage at dei til og med har isbjørn i Bergen ;)    Nokre kjekke ide-magasin kom med i sekken heim. 
   Har og fått fatt i boka " Lekre masker og lekne sting" av Sidsel Janne Høivik.  Ei bok eg like veldig godt!(Kom i posten via abonnement i hobbybokklubben)     Eit koseleg brev med mønster, låg som ein velkomsthilsen heime. 

    Gullregn i Laksevåg - utafor leiligheten til Jøran.
          Nok til ein del sommarsysler her?!!


 

Frå badesko til espadrillos

Søk på "flip flops", skreiv Zirkona til meg!!   Eg hadde sett ein stad at da gjekk ann å nytta sålar frå badesko til hekling og s...