6/12/2013

Bytur

Måtte berre ta meg ein tur til Bergen.  Sjølv om det ikkje var planlagt akkurat nå i desse dagar! Men, små babyar har det med å kome nett når det passar seg.  Litle lykkeliten, kom til ved hjelp av keisarsnitt.  Han er vårt 4.barnebarn.  Men, like stor gleda over han som nr 1,2 eller 3 i rekka.   Morfaren, har pendlejobb - så han kunne ikkje kome frå så lett.  Onkel Jøran, blei med på visitt, istaden.  

Liten husmortripp med handling av garn på jernbanene - var eit stort pluss.   Sola skein desse to dagane, og det blei ein flott tur for mormor i byen!!   Traska i butikkar, kikka på torget og oppdage at dei til og med har isbjørn i Bergen ;)    Nokre kjekke ide-magasin kom med i sekken heim. 
   Har og fått fatt i boka " Lekre masker og lekne sting" av Sidsel Janne Høivik.  Ei bok eg like veldig godt!(Kom i posten via abonnement i hobbybokklubben)     Eit koseleg brev med mønster, låg som ein velkomsthilsen heime. 

    Gullregn i Laksevåg - utafor leiligheten til Jøran.
          Nok til ein del sommarsysler her?!!


 

Tynn bomullsgenser med fletter

Kjøpte ein pakke we❤yarn, hos hobbii.no for rundt 100 kr ( 10 nøster lys mintgrøn) Strikka med pinne 2,5 mm.  Siste ferieveka mi, og sommar...