8/24/2016

Ikkje Nelly, men Mindykofta

Måtte jo ha mi eiga kattejakke, eg som har "rosettpus".  Anne Bergland som jobber med heimlause kattar, har designa "nellykofta".  Den er kjempefin i hennar fargar, men eg liker jo å gå eigne vegar. Difor brukte eg alpakka fin (sjøgrøn) kjøpt oppi Stjørdal på tur.   Trønderrosa -knappane, kjøpte eg og der. 
 Vår katt heiter Mindy, så må ta meg friheten å kalla jakka for Mindykofta mi - vonar eg blir tilgitt?
  Eg fant kattefargen i eit garn som heiter LaPerla (svarta fåret) Litt gulltråd i, men det gjorde ikkje noko.     Kjempegøy å strikka - brukte 10 dagar.  Lite montering.  Digga å starte ovantil med mønsteret først. 

4 kommentarer:

 1. Så stilig kattekofte, eller Mindykofte!! Den siste katten me hadde var og i dei fine fargane, men det er mange år sidan nå.
  Forresten, gratulerer med dagen! Håper dagen har vore fin :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker og neier! Har fått eit lite middagsbesøk av mine som bur innafor. Litt kake og kaffi vart det og. Mykje salutt på himmelen i dag. Lyn og torden !!!

   Slett
 2. Hei! Så fint å se at du har brukt andre farger på kofta! Den ble kjempefin :) Helt greit å kalle den Mindy-kofta på bloggen din ja :D
  Hilsen Anne Bergland ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk for din positive respons! Eg er beæra som får ros frå designaren bak kofta. Jakka er blitt favoritt!!!

   Slett

Vest i bomull og " kutrekk"

Eg berre plundre videre med garn og strikkepinnar.   Og nokre av arbeida vart ikkje som tenkt!!  Når nokre barn klør av ull, som tenkte e...